Bedrijf

Website optimalisatie

Bij website optimalisatie draait het om het optimaliseren van het rendement dat u uit uw website haalt. Veel websites zijn niet meer dan een mooi plaatje, ze trekken echter nauwelijks bezoekers. Andere websites weten het bezoek niet om te zetten in rendement.

Ideaze heeft verstand van website optimalisatie

Ideaze heeft ruime ervaring met website optimalisatie, of het nou om een website of webshop gaat. Op basis van een gedegen SEO-analyse (SEO = search engine optimisation) worden meestal vele aanknopingspunten voor verbetering gevonden. Door middel van een SEO verbeterplan kan vervolgens vrij snel resultaat worden geboekt. Anders gezegd door middel van website optimalisatie verbetert de positie van uw site in de zoekmachineresultaten aanzienlijk, wat u meer bezoek oplevert.

Maar met meer bezoek alleen bent u er niet. Wat wilt u dat uw bezoekers op uw site doen? Ook dat is een wezenlijk onderdeel van website optimalisatie. Simpelweg omdat het u vrij eenvoudig omzet op kan leveren. Door de zoekpatronen te analyseren kan worden bepaald waar winst behaald kan worden. Door bezoekers gericht te sturen zal de conversie toenemen. Het resultaat: meer rendement voor uw organisatie!

Website optimalisatie tips

Een website optimaliseren is een intensief proces. Enkele website optimalisatie tips:

  1. Voor een gedegen zoekwoorden analyse uit
  2. Zorg voor goed geschreven, relevante content
  3. Gebruik een SEO optimaal CMS
  4. Voorkom het gebruik van onnodige code
  5. Gebruik geen (of zo min mogelijk) flash
  6. Gebruik title tags en een meta description
  7. Zorg voor kwalitatieve links

Voor meer informatie kun je kijken bij Surve Website Optimalisatie.

Author Image
Redactie