Fashion

ZEVEN tips

ZEVEN tips voor de optimale verzorging van de voetjes en de babyschoenen.

  1. Baby schoenen moeten goed passen, ze moeten niet te groot of te klein zijn; zorg ervoor dat alle babyschoenen goed zijn uitgerust. De optimale maat bepalen doe je aan de hand van onze handleiding die u hier vindt.
  2. Het is van belang dat je beide voetjes opmeet, het komt namelijk vaak voor dat de voeten een verschillende maat hebben. In het geval dat de afmetingen verschillen kunt u het best de maat nemen die het meest overeen komt met beide voeten.
  3. Verzorg regelmatig de voeten van de baby. Knip teennagels recht en niet te kort, van belang is dat ze niet worden afgerond in verband met het stimuleren van ingroeiende teennagels.
  4. Van belang is dat je kiest voor babysokken die passen, te strakke sokken kunnen kram bij de baby veroorzaken. Wanneer de sokken te groot zijn kunnen deze blaren veroorzaken.
  5. Onderhoud schoenen goed, zorg dat de schoenen schoon blijven en zorg met behulp van polish dat het leer van de babyschoenen (indien van toepassing)  zacht en soepel blijft.
  6. Bij natte babyschoenen is het van belang dat ze gedroogd worden in een warme luchtige omgeving. Een directe warmtebron kan schade aan de babyschoenen veroorzaken, eventueel kunnen kranten helpen de babyschoenen snel te drogen.
  7. Babyschoenen hebben verschillende functies, zorg dat de functie van de schoen past bij waar het voor gebruikt gaat worden, anders bieden ze niet de ondersteuning die nodig is of slijten ze sneller.
Author Image
Redactie