Fashion

Kleding meisjes

Primark is een populaire winkelketen. Hier kun je voordelig kleding kopen en je hebt hier bovendien gigantisch veel keus. De winkels van Primark zijn namelijk groots opgezet en dit is dan ook de reden dat veel mensen, voornamelijk jongeren, hier kleding kopen. Door de
grote keuze is het een aanrader om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Voor vooral meisjes is er tal van kleding te vinden bij Primark. Het maakt niet uit wat je zoekt: bij Primark kun je alles verkrijgen. Of je nu meisjestruien, meisjesbroeken of T-shirts voor meisjes wilt kopen. Je kunt het allemaal bij Primark kopen. Het is natuurlijk ideaal als je voordelig kleding kunt kopen voor je kind, want kinderen groeien en zullen een bepaald kledingstuk maar korte tijd dragen. Als je dan bij Primark betaalbare meisjeskleding kunt kopen is de keuze snel gemaakt.

Primark in Nederland

Deze modegigant is van oorsprong een Iers bedrijf en opgericht in de jaren zestig. Pas een tiental jaar geleden zijn ze bezig met een grote opmars. De eerste winkels op het Europese vaste land werden geopend in Spanje en daarna volgden onder meer Duitsland, Frankrijk, België, Portugal, Oostenrijk en dus ook Nederland. Inmiddels zijn er in Nederland al diverse vestigingen te vinden en dit aantal zal naar verwachting in de komende jaren alleen maar toenemen. Mogelijk dat het totaal aantal Primark filialen in Nederland zal uitkomen op 20 tot 25.

De populariteit van dit modeketen zal waarschijnlijk blijvend zijn en niet gebaseerd zijn op een hype. Primark biedt namelijk kwaliteit aan tegen een lage prijs. De lage prijs kan worden gerealiseerd door het beleid van het concern. Ze maken bijvoorbeeld geen reclame en moeten het hebben van mond-tot-mondreclame. Dit laatste is niet omdat ze geen budget hebben voor reclame, maar het blijkt dat ze geen reclame hoeven te maken omdat de mond-tot-mondreclame uiterst effectief is.

Merkkleding

Het is geen merkkleding, hoewel je dit natuurlijk ook een merk kunt noemen, maar geen vooraanstand merk. Wil je dus merkkleding voor jongens of merkkleding meisjes kopen, dan kun je dat elders vinden in een andere kinderkleding winkel. Ook online natuurlijk.

Author Image
Redactie