Bedrijf

Belijning | Workflow & Veiligheid | Van den Berg Markeringen

Veiligheidsmarkeringen zorgen voor veiligheid op de werkplek. Voor winkels, sportvelden, kantoren en magazijnen. ✓ Topservice ✓ Lees de blog!

Extra veiligheid door belijning

Wat zou een voetbalveld zijn zonder belijning? Niemand zou weten wanneer de bal uit is of vanaf welke plek de ingooi moet worden genomen. Belijning in een magazijn heeft dan wel niet het doel om te kijken of de bal uit is, maar het werkt zeker voor extra veiligheid. Voor een zo optimaal mogelijke werkplek in een magazijn zijn veiligheidsmarkeringen zeker geen luxe. Het scheiden van mens en machine zorgt voor een prettige workflow en veiligere werkomstandigheden. Van den Berg Markeringen is in staat om op iedere ondergrond een duidelijke en langdurige belijning aan te brengen en daarmee kantoren, distributiecentra en winkels een stuk veiliger te maken.

Belijning met de juiste materialen

Het is van groot belang dat de juiste materialen worden gekozen voor de belijning van de accommodatie. Zo heb je voor asfalt de wegenverf nodig. Deze verf droogt erg snel en heeft een uitstekende duurzaamheid, waardoor je snel en vaak over de verf kan rijden. Voor een magazijn is de 2-componentenverf de go-to verf. Een groot voordeel van deze soort is dat de verf naast de standaard witte en gele kleuren, ook in andere kleuren te verkrijgen is zoals groen voor looppaden en rood voor vakken waar niets mag staan. Het kleurgebruik voor veiligheidsmarkeringen is van belang voor die intuïtie en versterkt zeker de mate van veiligheid.

Zelf doen of laten doen?

Van den Berg Markeringen staat te allen tijde voor je klaar om je sportveld, magazijn of oplaadzone voor elektrische auto’s te belijnen en te markeren. Het is echter ook mogelijk om zelf belijning aan te brengen! Heb je onlangs een oplaadpunt voor elektrische auto’s naast je bedrijf, bestel dan een pot groene wegenverf om aan iedereen te laten zien dat het bedrijf ook aan het milieu denkt. Mocht je toch geen zin hebben om de handjes zelf uit de mouwen te steken, neem dan contact op met van den Berg Markeringen voor advies op maat en hoge kwaliteit!

Author Image
Redactie

Previous Post

Next Post