Fashion

Welke Parajumpers jas past het beste bij mij?

Door COVID-19 is online shoppen enorm belangrijk worden. Door de enorme keuze is er genoeg mogelijkheden om een leuke jas te vinden die bij jou past! Je kan gaan voor kwaliteit gaan of je kan voor de prijs gaan, vaak gaan deze niet goed samen. Door te kiezen voor prijs heb je vaak een jas die niet altijd even lang mee gaat. Hierdoor moet je waarschijnlijk per seizoen of met een paar jaar mee gaan. Als je voor een kwaliteit jas gaat weet je zeker dat je de komende jaren goed zit. Echter zijn deze jassen wel een stuk duurder. Als je op zoek bent naar een merk dat hoogwaardige kwaliteit verkoopt tegen een eerlijke prijs, dan is Parajumpers het merk waar je naar op zoek bent. Door de unieke uitstraling en kwalitatieve materialen heb je een jas die jaren mee kan. Hoewel Parajumper nog geen bekend merk is, timmert het al jaren aan de weg.

Ben je een man of vrouw

Het zoeken van de ideale jas begint bij het selecteren op basis van het geslacht. Hierdoor kan je het aanbod al ene stuk beter verkleinen, waardoor je beter overzicht hebt. Als je bijvoorbeeld voor een heren winterjas van Parajumpers gaat, valt er al 50% van het aanbod weg.

Wil je een jas tegen de koud?

Hoewel niet alle jassen even goed tegen de koud beschermen, zijn alle jassen wel warm. Afhankelijk van hoe warm de jas moet zijn kan je een geschikte jas uitzoeken.

De verschillende warmte-niveaus zijn:

Matig – Lichte jas , gemaakt voor mild weer

Gemiddeld – Warme jas, geschikt voor tijdens kou en vorst

Hoog – Hele warme jas, geschikt voor temperaturen ver onder nul

Zeer hoog – Extreem warme jas, geschikt voor de meest koude weersomstandigheden.

Afhankelijk van jouw eigen wensen en eisen kan je een geschikte jas uitzoeken. In Nederland zijn de zeer hoge warmte niveaus vaak overbodig. Hier zul je ze daardoor weinig dragen.

Author Image
Redactie