Reis

Informatie over Eftalia Resort – All Inclusive Hotel

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, een wasserij en een kluis bij de receptie. Plan je een evenement in Alanya? Deze accommodatie beschikt over voorzieningen voor evenementen van 40 vierkante meter. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.Deze accommodatie is all-inclusive. De prijzen zijn inclusief maaltijden en dranken in eetgelegenheden ter plaatse. Er kunnen toeslagen in rekening worden gebracht voor dineren in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde dranken en andere voorzieningen.

Kom langs bij het restaurant van de accommodatie voor lunch of diner, of bestel snacks in de koffiebar / het café. Ontspan aan het einde van de dag met een drankje in de bar / lounge of de poolbar.

Doe of je thuis bent in één van de 325 klimaatgeregelde kamers met een minibar. De kamers hebben een eigen balkon. De badkamers hebben douches en een haardroger. Bij de voorzieningen horen een kluis en een slaapbank en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Met een verblijf bij Eftalia Resort – All Inclusive in Alanya bevind je je op 15 min. Rijden van Kleopatra-strand en Damlatas grotten. Deze 4-sterrenaccommodatie ligt op 14,1 km van Alanya Aquapark en op 15,7 km van Alanya Castle.Plezier gegarandeerd met recreatieve voorzieningen zoals een healthclub, een buitenzwembad en een binnenzwembad. Extra voorzieningen van deze accommodatie zijn onder andere een cadeaushop of kiosk en een kapsalon.
Diensten van Eftalia Resort – All Inclusive Hotel
Afmetingen conferentieruimte (vierkante voet) – 430
Spa-diensten op het terrein
Sauna
Spabad
Bar aan het zwembad
Kapper
Aantal gebouwen / torens – 1
Spa behandelkamer (s)
Zwembad voor kinderen
Geen verrijdbare / extra bedden beschikbaar
Aantal verdiepingen – 5
Aantal vergaderruimten – 3
Restaurant
Gezondheids-club
Koffieshop of café
Bar lounge
Geen huisdieren of hulphonden toegestaan
Buitenzwembad
Kinderclub (gratis)
Winkelen ter plaatse
Binnenzwembad
Gratis zelf parkeren
Aangewezen rookruimtes
Kluis aan de voorkant

Author Image
Redactie