Solza breidt uit naar België
Bedrijf

Solza breidt uit naar België

Online vloerenwinkel Solza verkoopt nu haar pvc, laminaat en hybride houten vloeren in een nieuwe Belgische webwinkel. Dankzij de uitbreiding wil het bedrijf haar positie als toonaangevende partij voor vloeren in de Benelux verstevigen. Later dit jaar komt er een Franstalige versie van de shop.

Solza is een Nederlandse webwinkel waar klanten laminaatvloeren, plak-pvc, click-pvc-vloeren en houten vloeren van A-merken kunnen kopen. De webshop biedt klanten een vloerenscan, waar ze na het beantwoorden van vragen binnen 24 uur een selectie van passende vloeren te zien krijgen.

Sinds enkele dagen een feit

Naast de Nederlandse webshop is er in Alphen aan den Rijn een showroom. Sinds enkele dagen bestaat de Belgische webwinkel Solza.be ook. Naast vloeren kunnen consumenten in het land ook wandpanelen bestellen.

Naar eigen zeggen is de webshop al gevuld met meer dan 10 A-merken. De vloeren worden binnen 48 uur in heel België bezorgd. “We zijn erg trots om onze activiteiten uit te breiden naar België met de lancering van Solza.be”, zegt Jorik van der Heide, directeur Solza.

‘Webshop aangepast naar Belgische maatstaven’

“Onze klanten in België kunnen nu profiteren van snelle bezorging, veel keuze en ons hoge servicelevel. Daarnaast pasten wij de webshop helemaal aan naar de Belgische maatstaven. Zo zien we dat onze zuiderburen meer gefocust zijn op vinyl vloeren en noestarme houten parketvloeren. De bedoeling is ook dat we in 2024 met een fysieke winkel in België aanwezig zijn.”

Author Image
admin