Besparen op Energie e.d.

Telegraaf op proef

De Telegraaf op proef door middel van een proefabonnement. Deze krant is misschien wel de grootste en meest populaire krant in Nederland, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen de Telegraaf graag leest. Bovendien kun je de Telegraaf, althans de meeste artikelen ook gewoon online lezen.

Daardoor is het altijd lastig te bekijken of je de hele krant wel zou kunnen waarderen. Niet iedereen leest immers graag een krant die toch een beetje op sensatie uit is. Een proefabonnement kun je dan al een stuk op weg helpen.

Je hoeft daarbij niet het complete abonnementsgeld te betalen, maar krijgt een mooie aanbieding, waarvoor je de krant gedurende een aantal weken thuis bezorgd krijgt. Hoewel je er in dat geval ook voor kunt kiezen om de Telegraaf via de App te lezen, bijvoorbeeld op mobiele telefoon of tablet.

Zo kun je in de proefperiode rustig lezen, en bekijken of deze krant inderdaad iets voor je is. Bevalt het, kun je het proefabonnement omzetten in een echt abonnement. Bevalt het niet, dan hoef je verder niets te doen. Het proefabonnement stopt automatisch.

Er zijn overigens meerdere redenen om deze krant te lezen, want het is ook één van de meest uitgebreide kranten van Nederland, met veel journalisten die nieuws en opiniestukken schrijven.

In het weekeinde kent de krant bovendien allerlei extra onderdelen. Daarvan zijn natuurlijk de bekendste sport, auto en vrouw. Met telkens extra artikelen over het betreffende onderwerp. Zeg maar een verdieping van datgene dat in andere krant staat. Die bijlagen zijn erg populair, en diverse lezers lezen de krant speciaal vanwege deze bijlagen.

Wil jij een proefabonnement op de Telegraaf, dan kun je dit natuurlijk bij de krant zelf aanvragen. Een andere makkelijke methode is het proefabonnement afsluiten op de Telegraaf via OpProef.nl, die overigens ook dergelijke abonnementen op proef heeft op andere kranten en dergelijke.

[wp_ad_camp_1]

Author Image
Redactie