Geld en Financiën

Het vinden van een kredietverzekeraar via Dutch Credit Brokers

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering is er voor wanneer jouw debiteuren de facturen niet betalen. Als jij een factuur opstuurt naar een klant en deze niet betaald wordt dan zit je zelf natuurlijk met een probleem. Jaarlijks worden hier ontzettend veel bedrijven de dupe van. Sommige bedrijven kunnen deze klap opvangen, maar veel bedrijven gaan hierdoor ook failliet. Het is erg zonde als de oorzaak van je faillissement een niet-betalende debiteur is. Gelukkig kan je dit wel voorkomen door een kredietverzekering af te sluiten. Een kredietverzekeraar keert een bedrag uit als er niet betaald wordt door een debiteur. Zo ben jij in ieder geval niet het gehele bedrag kwijt. Een kredietverzekeraar kan je het beste vinden via de website dutchcreditbrokers.com.

Hoe lastig is het om een goede kredietverzekeraar te vinden?

Het kan erg lastig zijn om een kredietverzekeraar te vinden die perfect aansluit op jouw bedrijf. Elk bedrijf heeft een andere doelgroep, omzet en product. Om deze reden verschillen de risico’s per bedrijf, maar ook is niet voor iedereen elke verzekeraar even voordelig. Voor het bedrijf van de buurman kan dus een kredietverzekeraar erg voordelig zijn die voor jou juist weer aan de dure kant zal zitten. Om deze reden is het verstandig om een assurantietussenpersoon in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat jij een goede deal kan sluiten met de verzekeraar die voor jou het voordeligste zal zijn. Een onafhankelijke tussenpersoon zal alleen kijken naar jouw wensen en zo de beste deal krijgen.

Welke verschillende verzekeringen zijn er?

Er zijn veel verschillende debiteurenverzekeringen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om je per debiteur te verzekeren. Bij een dergelijke verzekering is het verstandig om te kiezen voor een paar debiteuren waar je veel zaken mee doet. Als je veel meer kleine transacties hebt is het misschien weer verstandiger om je te verzekeren per land. Zo kan je ervoor kiezen om alle transacties in Nederland te verzekeren. Je kan er ook voor kiezen om echt alle transacties te verzekeren en ook kan je losse transacties verzekeren. Dit laatste is vooral handig als je een aantal grote facturen opstuurt en als het grote problemen kan opleveren als deze niet betaald worden. Welke soort verzekering de beste keuze is ligt dus helemaal aan het bedrijf zelf.

Hoe kan Dutch Credit Brokers jou helpen?
Via dutchcreditbrokers.com kan je eenvoudig aan een kredietverzekering komen die voor jou erg voordelig zal zijn. Ze vergelijken hier alle verzekeraars voor je om te kijken welke verzekering het beste bij jouw wensen past. Dutch Credit Brokers is een bedrijf dat helemaal onafhankelijk is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een minder voordelige deal krijgt omdat dit bedrijf er nog iets aan moet verdienen. Met Dutch Credit Brokers ben je binnen de kortste tijd goed verzekerd en hoef jij je minder zorgen te maken wanneer een debiteur niet betaalt. Wanneer een debiteur in het vervolg niet betaalt zal je direct contact moeten opnemen met de verzekering. Op deze manier ben jij niet het hele bedrag kwijt.

Author Image
Redactie