Bedrijf

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is meer dan alleen een dagje weg van kantoor. Bedrijfsuitjes zijn bij uitstek een goede manier om uw collegae beter te leren kennen.

Maar een bedrijfsuitje is ook zeer geschikt om uw werknemers te belonen voor een jaar lang gemotiveerd werken. Een goed georganiseerd bedrijfsuitje zal zelfs voor een positievere sfeer binnen het bedrijf zorgen.
Kortom, het motiverende karakter van een bedrijfsuitje mag dan ook niet beperkt blijven tot deze dag en werknemers moeten het zich nog lang blijven herinneren…in ieder geval tot volgend jaar.

Met onze bijzondere activiteiten, in een sfeervolle en informele omgeving, zorgen wij ervoor dat er nog lang over uw bedrijfsuitje op het strand zal worden nagepraat.

Het organiseren van leuke en aparte bedrijfsuitjes maken wij wel heel makkelijk en leuk voor u. Aparte deeën, origineel en lucratief. Sportieve, ontspannende, leuke  bedrijfsuitjes. Met als achtergrond actief, ontspanning, sportief, avontuur of een combinatie uitstapje. 

Een personeelsuitstapje waarbij collega’s allen gelijk zijn en door uw opdrachten keuze ze het allemaal samen moeten doen in teamverband en samenwerking of toch maar een competitie?

OF het bedrijfsuitje nu bedoeld is om meer teambuilding tussen uw medewerkers te verkrijgen, of gewoon een dankjewel voor de goede werksfeer en het harde werken.

Flits-events biedt leuke en inspirerende bedrijfsuitjes, meestal rond Scheveningen en natuurlijk het strand waar deze regio zo bekend om is geworden.

Maar natuurlijk bieden wij nog veel meer zoals bijvoorbeeld blokarten scheveningen of de inmiddels legendarisch geworden pubquiz.
Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen.

Author Image
Redactie