Fashion

Style je haar met Keune Style Power Paste

De Style Power Paste van Keune is een haarpasta die geschikt is voor het aanbrengen van definitie, structuur en textuur aan kort en halflang haar. De haarpasta zorgt ervoor dat je haar een hele dag én nacht in het gewenste model blijft. Handig als je een hele dag buiten de deur bent. Met Keune Style Power Paste is het niet nodig om na 3 uur je haar opnieuw te stylen. Ben je ’s ochtends laat wakker en moet je je haasten? De korte droogtijd van de haarpasta zorgt ervoor dat, ondanks de haast in de ochtend, je haar de hele dag in model blijft zitten.

De voordelen van Style Power Paste van Keune

De haarpasta van Keune is drie keer extreem: extreem mat, extreem veelzijdig en heeft een extreme hold factor. Style Power Paste van Keune heeft een hold factor van 10, de hoogste factor. Daarnaast heeft het glansfactor 1, wat inhoudt dat het een matte finish en een warrig effect geeft. Door de matte finish kun je je haar gemakkelijk restylen.

De Keune Style Power Paste zit boordevol vitaminen die het haar extra voeding geeft. Het beschermt daarnaast je haar in alle weersinvloeden van buitenaf. In regen of zonneschijn, deze haarpasta is er bestand tegen. De Style Power Paste is waterresistent, waardoor je haar zelfs in de stromende regen in model blijft.

De haarpasta aanbrengen

Voor het aanbrengen van de Keune Style haarpasta is er maar een kleine hoeveelheid nodig. Wrijf de haarpasta over je handpalmen en verdeel het over je handdoekdroge haar. Vervolgens kun het naar wens stylen. Voor spikes draai en trek ja aan plukken haar. De supersnelle droging zorgt ervoor dat je haar gelijk in model zit. Ben je nog niet tevreden over de stevigheid? Gebruik dan als afwerking onze haarspray. Dan weet je zeker dat je haar voor minstens 12 uur in model blijft zitten.

 

Author Image
Redactie