Bedrijf

Ga voor een refurbished iPhone en bespaar veel geld

Veel mensen kiezen ervoor om hun Apple iPhone nieuw te kopen, je betaalt hier tegenwoordig echter een flinke som geld voor. Het kan gelukkig ook goedkoper. Een refurbished iPhone biedt je de voordelen en het gebruiksgemak van een iPhone, alleen dan goedkoper. Hieronder zetten we de voordelen voor je op een rij.

Het is goedkoper

De voornaamste reden om te gaan voor een refurbished Apple iPhone is natuurlijk het prijsverschil. Men is vaak bang dat een refurbished iPhone zichtbaar gebruikt is en niet zal voelen als nieuw. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Je kiest zelf of je gaat voor een iPhone die er als nieuw uitziet of voor een iPhone die al zichtbaar gebruikt is. Tussen deze gradaties zit uiteraard een prijsverschil. Ook voor de refurbished iPhones die er als nieuw uitzien geldt echter dat het prijsverschil significant is ten opzichte van een daadwerkelijk nieuwe iPhone. Vergeet daarnaast niet dat refurbished iPhones eerst uitvoerig worden gecontroleerd alvorens deze verkocht worden, zo werken ze altijd weer als nieuw.

Zelfde garantie

Je Apple iPhone is je kostbaar, hierom hecht je waarschijnlijk waarde aan een fatsoenlijk garantietermijn. Het is een misconceptie dat refurbished telefoons geen garantie hebben. Bij een nieuwe iPhone ontvang je twee jaar garantie via Apple, maar ook bij een refurbished exemplaar krijg je doorgaans twee jaar garantie. Omdat de toestellen alvorens verkoop grondig gecontroleerd worden, kan je er met vertrouwen van uitgaan dat de iPhone probleemloos functioneert. Daarnaast geldt standaard een bedenktijd van 14 dagen. Je wordt bij het kopen van een refurbished telefoon dus meer dan voldoende ingedekt, er is hierom weinig om je zorgen over te maken.

Geen dure abonnementen

Het voordeel van een refurbished telefoon kopen is dat deze direct van jou is, je bent niet gebonden aan een duur abonnement of aan lastige voorwaarden. Daarnaast wordt bij een nieuwe telefoon vaak een duur abonnement afgesloten waarbij er maandelijks wordt betaald voor belminuten, MB’s en de telefoon zelf. De kosten lopen dan erg snel op. Het is doorgaans goedkoper om een refurbished telefoon te kopen en hier vervolgens een simlockvrij abonnement bij af te sluiten, een dergelijk abonnement kost vaak maar een paar euro per maand. Ook is het uiteraard mogelijk om een prepaid chipkaart te gebruiken.

Author Image
Redactie