Bedrijf

Rondje Amsterdam. Gezelligheid ten top!

Heerlijk een rondje Amsterdam maken. Overal die gezellige cafés, volle terrassen en heerlijke eetgelegenheden. Je weet gewoon niet meer aan welk terras je nu aan moet schuiven. Heb jij al wat leuke cafeetjes weten te spotten het mooie Amsterdam?

Gezelligheid ten top

Je bent er heerlijk op uit samen met een paar gezellige vrienden en jullie gaan van het ene café naar het andere. Je hebt de leukste cafés Amsterdam lijst bekeken en daaruit hebben jullie een aantal cafeetjes gekozen waar jullie naar toe gaan. Zoals iedereen wel weet heeft Amsterdam niet alleen maar cafeetjes maar ook nog genoeg andere gelegenheden om naartoe te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel eens in een high tea lunchroom geweest? 

Lekker lunchen

Als je echt eens lekker en uitgebreid wil gaan lunchen dan moet je echt eens een high tea gaan doen. Er zijn best wel wat gelegenheden die dit in hun assortiment hebben. Vaak moet je er wel even voor reserveren maar dat is in een gewoon restaurant 9 van de 10 keer ook het geval. Een high tea is net even wat anders dan gewoon ergens een broodje of een sandwich eten. 

Er is bij een high tea best wel wat waaruit je kunt kiezen. Vaak zijn het zoete hapjes die je erbij krijgt maar er is ook een keuze uit hartige hapjes. Dit kun je vaan van tevoren aangeven wat je graag wilt hebben. 

Als afsluiter een wijntje

Nadat je lekker ergens hebt gegeten wordt het langzamerhand ook tijd voor een lekkere afsluiter. Ga bijvoorbeeld eens langs bij high Wine Amsterdam. Daar is voldoende keuze in wijn en je kunt er ook nog lekkere hapjes bij nemen. Wil je de garantie dat je een gezellig avondje hebt? Dan is een bezoekje aan deze gelegenheid zeer zeker op zijn plek. Wij weten natuurlijk ook wel dat je met een weekendje niet heel Amsterdam gezien kunt hebben en zeker niet alle leuke tentjes die daar zijn bezocht kan hebben. Maar je kunt natuurlijk het volgende weekend gewoon nog eens gaan om dan de andere gelegenheden te bezoeken en daar je oordeel over te geven. Een weekendje weg met familie of vrienden is toch altijd leuk?!

Author Image
Redactie