Massage Bussum, plan een zwangerschapsmassage in!
Medisch

Massage Bussum, plan een zwangerschapsmassage in!

Een zwangerschap kan een behoorlijk stressvolle periode zijn. Zowel voor de aanstaande moeder als het kindje in de buik. Met een zwangerschapsmassage kun je de stress verminderen en even heerlijk ontspannen. Een massage Bussum zorgt ervoor dat je even alles kunt vergeten en dat zowel jij als jouw kindje even tot rust komen. Maar wat is een zwangerschapsmassage en waarom zou je deze bij bijvoorbeeld Studio Release moeten inplannen? In onze blog vertellen we er meer over.

Het verschil tussen een zwangerschapsmassage en een normale massage

Bij een zwangerschapsmassage worden bepaalde drukpunten vermeden en geen schadelijke oliën en/of kruiden gebruikt. De gespecialiseerde masseur weet de behandeling naar wens uit te voeren. Jij en je kindje komen heerlijk tot rust en je loopt geen onnodige risico’s. Tijdens de behandeling hoef je jezelf ook geen zorgen te maken over je zwangerschap. De gespecialiseerde masseurs weten namelijk precies wat ze doen!  

Is een zwangerschapsmassage schadelijk voor het kindje?

Absoluut niet, maar een zwangerschapsmassage is alleen mogelijk bij zwangerschappen van minimaal 12 weken. Daarnaast is het ontzettend belangrijk om tijdens de behandeling bepaalde drukpunten te vermijden. Vooral de drukpunten die de baarmoeder stimuleren en dat is niet wat je wilt. Bij Studio Release werken gespecialiseerde masseurs die deze drukpunten als geen ander weten te vermijden. Ook schadelijke oliën en kruiden worden niet gebruikt!

Kan ik wel op mijn buik liggen bij massage Bussum?

Voor een massage Bussum moet je vaak zowel op je rug als op je buik liggen. Op je rug liggen gaat prima als je zwanger bent, maar op je buik liggen is toch iets problematischer. Niet bij Studio Release waar speciale tafels aanwezig zijn zodat je toch zonder gevaren voor het kindje en comfortabel op je buik kunt liggen. Nog een reden om daar een zwangerschapsmassage in te plannen! Maak je jezelf toch ongerust over een behandeling op een massagetafel? Dan kunnen zij je eventueel behandelen in een speciale massagestoel.

Waarom een zwangerschapsmassage inplannen?

Met het inplannen van een zwangerschapsmassage kunnen jij en jouw kindje genieten van een ontspannen sfeer en een goede behandeling. Waarmee je ontspant en alle stress klachten vermindert. Daarnaast stimuleert een zwangerschapsmassage de bloedcirculatie en verminder je de kans op vroeggeboorte. Daarnaast slaap je veel beter na de behandeling en worden zwangerschaps pijntjes verlicht. Heerlijk, toch? Aarzel dan ook niet om direct een afspraak in te plannen! Je kunt uiteraard ook gerust even bellen of mailen als je vragen hebt over de zwangerschapsmassage.

Massage Bussum, Studio Release heeft de expertise in huis!

Bij Studio Release is er expertise in huis. Dus als je op zoek bent naar een gespecialiseerde massage Bussum kun je het beste bij daar een afspraak inplannen. Er worden verschillende soorten behandelingen aangeboden die zijn afgestemd op jouw behoeften. De masseurs zijn in staat om je pijn met verschillende type massages te verlichten en je te helpen ontspannen. Vooral voor mensen met lichamelijke klachten en stressklachten is een massage Bussum van harte aan te bevelen! Ook voor zwangere vrouwen die even tot rust willen komen en tijdelijk van de pijntjes af willen zijn.

Author Image
Redactie